Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

V PRAZE PROBÍHÁ DAS FILMFEST - FESTIVAL NĚMECKY MLUVENÝCH FILMŮ. PODÍVEJTE SE CO LETOS NABÍZÍ. PODROBNÝ PROGRAM NAJDETE ZDE.

Julia Louis – Dreyfus si odnesla Emmy za VEEP

V noci na dnešek se v americkém Los Angeles udílely ceny Emmy. Nejvíce želízek v ohni měly již tradičně stanice HBO, CBS či NBC. Homeland získal Emmy v kategorii nejlepší dramatický seriál. Ocenění pro nejlepšího herce a herečku v této kategorii si odnesli i obě jeho protagonisté Damian Lewis a Claire Danesová. Soška Homelandu patří také za kameru a scénář.

Julia Louis-Dreyfus

V kategorii nejlepší komediální seriál loňské vítězství obhájila série Taková moderní rodinka. Cenu pro nejlepšího komediálního herce si odnesl Jon Cryer ze seriálu Dva a půl chlapa, který uvádí kanál CBS. Julia Louis-Dreyfus byla oceněna jako nejlepší komediální herečka v hlavní roli za seriál Veep na HBO. Cenu Emmy pro nejlepšího herce a herečku ve vedlejší roli v komediálním seriálu si odnesli Eric Stonestreet a Julie Bowen, oba ze seriálu Taková moderní rodinka. Ta bodovala i v kategorii komediální režie.
Vítězové prestižních ocenění americké Akademie televizních umění a věd (ATAS) byli vyhlášeni na galavečeru v Los Angeles, jímž provázel americký moderátor a komik Jimmy Kimmel. Julianne Moore získala cenu za roli v dramatu Prezidentské volby, které jste také mohli vidět na HBO.

Bude aktualizováno: podrobné výsledky připravujeme

připravil: totalfilm.cz a © 2012 ACADEMY OF TELEVISION ARTS & SCIENCES. ALL RIGHTS RESERVED. EMMY AND THE EMMY STATUETTE ARE THE TRADEMARK PROPERTY OF ATAS/NATAS.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast