Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

V PRAZE PROBÍHÁ DAS FILMFEST - FESTIVAL NĚMECKY MLUVENÝCH FILMŮ. PODÍVEJTE SE CO LETOS NABÍZÍ. PODROBNÝ PROGRAM NAJDETE ZDE.

Bony a klid 2 čeká v úterý velká slavnostní premiéra (soutěž)

Do kin se příští týden chystá pokračování kultovního snímku z konce 80. let Bony a klid 2. Na režisérskou židli se vrací Vít Olmer a do svých rolí i „stará“ parta z původního filmu. Vedle starých známých se na plátně objeví i noví hrdinové – Martin junior v podání Jakuba Prachaře a Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová jako jeho přítelkyně Linda. 

Bony a klid 2 (foto: NOGUP)

Bony a klid 2 (foto: NOGUP)

Bony a klid 2, komedie nabitá nečekanými dějovými zvraty, se natáčela na podzim na různých místech v Praze a Středočeském kraji. Svět kšeftů s valutami a bony, nelegálně směňovanými poukázkami do obchodů s jinak nedostupným západním zbožím, je sice dávno pryč, ale způsobů, jak vydělat „rychlý prachy“, je pořád dost.

Jak už bylo řečeno scénář postupně přivede zpět všechny známé postavy: veksláka-pěšáka a vyhlášeného šprýmaře Bínyho (Roman Skamene), šéfa veksláckého gangu Richarda (Josef Nedorost), Martina (Jan Potměšil), který se původně vydal do Prahy sehnat bony a nakonec skončil za mřížemi, Evičku Tričko (Veronika Jeníková). A do děje vstoupí také noví hrdinové – dvojice Martin (Jakub Prachař) a Linda (Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová). Ve filmu opět zní hudba Ondřeje Soukupa a britské kapely Frankie Goes To Hollywood.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/145434552″ params=“color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true“ width=“100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Bony a klid 2 (foto: NOGUP)

Bony a klid 2 (foto: NOGUP)

Příští úterý se koná speciální a opravdu velká premiéra v Tipsport Areně v Praze. Připraveny jsou soutěže o atraktivní ceny spojené s filmem i nezbytný „premiérový“ červený koberec. Vstupenky můžete vyhrát v naší soutěži nebo si je zakoupit v předprodeji v síti Ticket Art – www.ticket-art.cz a Ticket Portal – www.ticketpotral.cz. Cena vstupenky: 249 Kč.

SOUTĚŽ O VSTUPENKY (od 16. 5. do 18. 5. 2014)

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Odkud pocházela skupina Frankie Goes To Hollywood?‘ type=’textarea‘ required=’1’/][/contact-form]

Ceny do soutěže poskytla agentura 2media a NOGUP agency, s.r.o., producent filmu

(PR)
připravila: Tereza Kohoutková, totalfilm.cz

zdroj: Simona Andělová, 2media

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast