Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

V PRAZE PROBÍHÁ DAS FILMFEST - FESTIVAL NĚMECKY MLUVENÝCH FILMŮ. PODÍVEJTE SE CO LETOS NABÍZÍ. PODROBNÝ PROGRAM NAJDETE ZDE.

Star Wars: Epizoda VII. – obsazení je konečně venku!

Obsazení Star Wars: Epizody VII. je konečně známé. Vrací se Harrison Ford jako Han Solo, Carrie Fisher v roli princezny Leiy, Mark Hamill jako Luke Skywalker, Kenny Baker jako R2-D2, Anthony Daniels – C-3PO a Peter Mayhew v roli Žvejkala. V pokračování Hvězdných válek uvidíme i Johna Boyega, už delší dobu víme o Adame Driverovi, objeví se v nich i Andy Serkis nebo Max von Sydow.

Star Wars Epizoda VII_fotka_schuzka_herci

Star Wars Epizoda VII – fotka ze schůzky s herci

Toto je tedy výčet už potvrzených herců. Spekulace ale nekončí. Obsazení není zdaleka kompletní a mezi zvažovanými jmény jsou stále ještě taková jména jako: Zac Efron, Benedict Cumberbatch, Maisie Richardson-Sellers, Lupita Nyong’o, Ed Speelers, Gary Oldman, Miles Teller, Michael Fassbender, Hugo Weaving, Jack O’Connell, Jason Flemyng, Chiwetel Ejiofor, Saoirse Ronan, Sullivan Stapleton, Rachel Hurd-Wood, Alex Pettyfer nebo John Noble.

Star Wars (foto: archiv)

Star Wars (foto: archiv)

Jaké bude konkrétní obsazení sdělí Disney v následujících týdnech a měsících. Natáčet se začíná 14. května v Maroku. První fotky z placu přineseme hned, jak budou k dispozici. Režíruje J. J. Abrams.

JG, totalfilm.cz
foto: Disney/Lucas Film

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast