Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

MICKEY 17: UŽ JSTE VIDĚLI SCI-FI TRAILER S DOKOLA UMÍRAJÍCÍM ROBERTEM PATTINSONEM? NAJDETE HO ZDE.

Agatha za vším schovaná: Zpěv a dabing čarodějné marvelovky (video)

Ředitel Disney Bob Iger poměrně nedávno v rozhovorech uznal, že s komiksovými seriály to studio trochu přehnalo. Během pár let jimi Disney+ bombardovalo diváky každých pár měsíců a fandové v debatách o nich dost často začali skloňovat jistou únavu materiálu. Od lednové Echo se tedy Marvel opíral pouze o animaci, nyní nás ale po delší pauze nás čeká Agatha: Za vším schovaná, fantasy spin-off o prolhané čarodějce z WandaVision. Seriál na stream tradičně dorazí i s českým dabingem, s kamerou jsme se tedy vydali mrknout do studia.

Ve všem Agatha prsty má…

Agathu Harkness v podání Kathryn Hahn nám Marvel poprvé představil jako záporačku a její vlastní seriál se podle trailerů ještě více obuje do okultismu, kouzelných ujetinek i nějakého toho zpívání. Tomu se nevyhnuly ani Erika Stárková, Lucie Vondráčková a ostatní dabérky i dabéři české lokalizace. Svým songem Agatha All Along se ostatně postava ve WandaVision slušně proslavila.

V jejím čerstvém spin-offu Agathu najdeme přesně tam, kde jsme ji naposled nechali – tedy ve Westview, s vypráskaným kožichem od Scarlett Witch a zbavenou čarodějných schopností. Jistý podezřelý mladík z ní ale sejme kletbu, aby se společně vydali na tajuplnou Necestu, na které čekají mnohé nástrahy a zkoušky. Kdo přežije a Necestou zdárně projde, získá to, co mu nejvíce chybí… a první dva díly téhle poutě na Disney+ budou k vidění už 19. září.

Zajímá vás dabing? Jste tu správně!

Kdo nás sleduje, ví, že dabingovým reportážím se věnujeme pravidelně. Nejnověji jsme nakoukli do zákulisí lokalizace německé komedie Fakjů princezny! nebo třeba dvojky Beetlejuice. Zajímat by vás mohl i náš nedávný podcast s Michalem Holánem, jedním z nejobsazovanějších českých dabérů, se kterým jsme tuhle práci i její budoucnost probrali ze všech stran, nebo starší reportáž o dabingovém zákulisí s Torenem.

Martin Mažári, Totalfilm.cz
foto/video: Disney, Totalfilm Media © 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast