Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

V PRAZE PROBÍHÁ DAS FILMFEST - FESTIVAL NĚMECKY MLUVENÝCH FILMŮ. PODÍVEJTE SE CO LETOS NABÍZÍ. PODROBNÝ PROGRAM NAJDETE ZDE.

Jurský svět: Nadvláda – podívejte se na prvních 5 minut z filmu (video)

Finále série Jurský park, ve které se dočkáme kompletní herecké party z obou trilogií, představuje prvních pět minut z filmu. Režisér Colin Trevorrow se k sérii vrací po sedmileté pauze a ve filmu Jurský svět: Nadvláda představuje svět před 65 miliony lety, kdy mu vládli dinosauři. Ukazuje ale i pohled do současnosti, kdy několik šupinatých predátorů uteklo po konci minulého filmu ze svého ostrova mezi lidi.

Nový film vtáhne diváky do děje hned v prvních okamžicích, už v ukázce totiž vidíme tyranosaura pustošit kino, zrovna promítající Americké graffiti George Lucase. Právě autor Star Wars pomohl v devadesátých letech svému příteli Stevenu Spielbergovi, aby jeho dinosauři spatřili na plátně světlo světa. Stejně jako v původním filmu z roku 1994, i v ukázce z aktuální Nadvlády diváky jako první ohromuje monumentální dlouhokrký diplodokus, který se stal jedním z poznávacích prvků série.

Jak příběh Jurského parku i Jurského světa dopadne se dozvíme v kinech příští rok v létě. Film do našich kin uvede CinemArt.

-red-
foto/video: CinemArt, Universal © 2021

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast