Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NEUNIKL VÁM TRAILER NA HOROR NOSFERATU?, ANIMOVANOU PYŠNOU PRINCEZNU? NEBO BALERÍNU ZE SVĚTA JOHNA WICKA? ČI MARVELOVSKÉ THUNDERBOLTS*?

Better Man: Robbie Williams se v teaseru na svůj životopisný film hodně opičí

Britská popová hvězda Robbie Williams se v novém traileru na svůj připravovaný životopisný film Better Man hodně opičí. Novina bude jedinečným obrazem vzestupu, pádu a opětovného vzestupu zpěváka písní „Angels“ a „Feel“ v hudebním průmyslu a odhaluje jeho démony a nejistoty. Namísto tradičního zkoumání hudebníka s lidským hercem, který prožívá svůj životní příběh, však Williamse ztvárňuje, ano, CGI opice, které propůjčuje svůj hlas. Do kin se chystá Vánoce. Podívejte se na první ukázku.

První záběry jsou jen malou ochutnávkou cesty, na kterou chce Better Man diváky vzít. Začíná jeho nástupem do chlapecké skupiny Take That a mapuje jeho vývoj v drsňáka britského popu. Jako sólový zpěvák zaznamenal Williams historický úspěch – 18 cen Brit Awards, sedm britských hitů na vrcholu žebříčku a rekordní prodeje vstupenek a alb. To z něj udělalo jednoho z nejprodávanějších umělců planety. Tento úspěch byl však spojen s bouřlivým životním stylem plným užívání návykových látek a problémů se sebevědomím, což vše podle tvůrců film také nabídne. Bombastické hudební momenty a vizuální efekty s obměnami Williamsových kultovních písní poslouží jako kulisa pro citlivý, chaotický příběh, který ukáže velkolepost jeho kariéry.

Robbie Williams

Režisérem projektu je Michael Gracey, režisér filmu Největší showman. Graceyho napadlo, že Better Man bude díky použití opice zajímavější, inspiroval se Williamsovým vyjádřením, že se občas cítí jako opice, která se předvádí. Režisér si každopádně daů za cíl mít kvalitního filmového šimpanze ala Planeta opic. Jonno Davies hraje Williamsovu opičí podobu pomocí technologie motion capture, o vizuál se stará prestižní studio WETA FX.

Better Man

Better Man si už na festivalu Telluride vysloužil velký ohlas za svůj jedinečný přístup k látce. Na serveru Rotten Tomatoes má film aktuálně 86% hodnocení od kritiků.

Film bude mít ve Spojených státech premiéru 17. ledna příštího roku, na vybraných trzích se ale do kin podívá už na Vánoce. Mezi těmito trhy je i Česko, a tak se Better Man do našich kin vydá už 26. prosince.

-red-
foto/video: © Vertical Entertainment 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast