Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

BÁBA POD KOŘENEM: Chystá se české béčko, které čerpá z legendární reportáže TV NOVA. Podrobnosti brzy.

Venom tančí svůj poslední tanec ve finálním traileru komiksové trilogie

Finální trailer k filmu Venom: Poslední tanec slibuje podle studia poslední a pěkně výbušnou jízdu. Fanoušci toužebně doufali v rkové dobrodružství, ale ani Venomovo finále nepopustilo uzdu ratingu vstříc novému deadpoolovskému řádu. Film tedy 24. října uzavře trilogii o Venomovi a ve velkolepém finále přinese podle Sony vše, co fanoušci na této sérii milují – akci, černý humor a symbiontský chaos. Tentokrát je však v sázce mnohem víc a fanoušky trápí jedna velká otázka: Objeví se konečně Spider-Man? Pravděpodobně ne.

Původ Venoma a jeho chování

Trailer také naznačuje, že se dozvíme o Venomově původu a jeho domovské planetě: Klyntar. S vetřelci z Klyntaru by se Poslední tanec mohl zabývat symbiontovou minulostí a tím, proč se Venom chová tak, jak se chová. Vzhledem k tomu, že vztah Eddieho (Tom Hardy) a Venoma vždy tvořil jádro série, ponoření se do původu samotného Venoma by jejich už tak bizarní dynamice dodalo další vrstvu. Tento díl tak přes obvyklé komediální vtípky mezi hostitelem a mimozemským parazitem nabídne hlubší vhled do Venomovy psychiky.

Venom: Poslední tanec

Chiwetel Ejiofor si zahraje roli tajemného nového záporáka a Juno Temple (Ted Lasso) se připojuje k obsazení jako nejednoznačná postava, jejíž loajalita je zatím nejasná. Vrací se také Stephen Graham jako detektiv Mulligan.

Finále Venoma má na starosti scenáristka a režisérka Kelly Marcel.

-red-
foto/video: © Falcon, Sony 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast