Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO VYRAZIT V ZÁŘÍ DO KINA? NAJDETE ZDE. TIPY NA NOVINKY NA STREAMU SI PROHLÉDNĚTE ZDE.

Úsměv od ucha k uchu: Kletba bude tentokrát sužovat popovou zpěvačku (trailer)

Poslední dobou se s áčkovými horory roztrhl pytel (zaplať Satan!) a my v tuto chvíli věříme, že se mezi ně zařadí i pokračování úspěšného Úsměvu. Druhý díl nazvaný jednoduše Úsměv 2 naváže na první – nečekaně úspěšný film. Studio původně plánovalo dva roky starou jedničku uvést jen na streamu. Po velmi úspěšných testovacích projekcích se ale rozhodlo pro premiéru v kinech. A dobře udělalo. Film vydělal 217 milionů dolarů a uspěl i ve ztížených pandemických podmínkách. Teď tu máme tedy finální trailer na pokračování, kterého se dočkáme už 17. října.

Od ucha k uchu

Nový trailer vás donutí usmívat se od ucha k uchu nadšením z toho, jaké znepokojivé a děsivé události se v pokračování chystají.

Úsměv 2 navazuje na události prvního filmu. Do života Skye Rileyové, popové hvězdy, pronikne záhadná úsměvná kletba, která v původním filmu sužovala Sosie Baconovou. Zdá se, že film opět používá kletbu jako metaforu traumatu, takže čekáme, že se hlavní hrdinka vrátí k některým temným událostem ze své minulosti.

Hlavní roli ztvární Naomi Scott známá z Aladina nebo seriálu Anatomie skandálu.  

Pokud si troufáte na Úsměv 2 zajít do kina, můžete tak učinit 17. října. Ve filmu nebude chybět ani Lucas Gage (Hrozba smrti, Bílý lotos) nebo Raúl Castillo (Rozhněvaný muž, Hledání). Film má opět pod kontrolou režisér jedničky Parker Finn, který si sám pokračování taky napsal.

-red-
foto/video: © CinemArt, Paramount 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast