Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO VYRAZIT V ZÁŘÍ DO KINA? NAJDETE ZDE. TIPY NA NOVINKY NA STREAMU SI PROHLÉDNĚTE ZDE.

Tým Sonic se o Vánocích postaví obávanému Shadowovi a zachrání svět (trailer)

Nic menšího, než záchrana světa, nečeká na známý ultrarychlý tým ve složení Sonic, Knuckles a Tails. Proti nim bude stát ježek Shadow, tajemný padouch, který vyniká schopnostmi, které předčí všechny ostatní. V třetím pokračování úspěšného Ježka Sonica, který vychází z generacemi prověřené hry společnosti Sega vrací na plátno známé herecké tváře v čele s Jimem Carreym a Jamesem Marsdenem. Padouchův hlas ale tentokrát obstará nikdo menší než Keanu Reeves. Podívejte se na čerstvý dabovaný trailer.

V traileru se nám opět představili Sonic (s hlasem Bena Schwartze) a Tails (Colleen O’Shaughnessey), kteří se spojí se svým bývalým nepřítelem Knucklesem (Idris Elba), aby bojovali s novým a hrozivým protivníkem. Jde o výše jmenovaného ježka Shadowa, experimentálního klona Sonica, který je zdá se, v podstatě neporazitelný.

Dr. Robotnik (Jim Carrey) je v novém pokračování totálně na dně a uzavření spojenectví s jeho modrou nemesis je to jediné, co ho může znovu posílit.

Na Cinemaconu se letos v dubnu probírala i slušná nálož easter eggů, které ve filmu čekají na zaryté fanoušky herní předlohy i předchozích filmů. Idris Elba se nad novým přírůstkem série doslova rozplýval a sliboval zatím nejvíc odvazové sonikovské dobrodružství.

Film už potřetí režíruje Jeff Fowler.

Ježek Sonic 3 do českých kin dorazí 26. prosince s českým dabingem.

-red-
foto/video: © Paramount, Cinemart 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast