Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Do kin míří Zahradníkův rok: Soutěž s novou dramedií s Oldřichem Kaiserem

Novinka scenáristy a režiséra Jiřího Havelky Zahradníkův rok právě míří do českých kin. První diváky už posbíral na vyprodaných projekcích na letošním karlovarském festivalu. Film balancující na hraně bizáru, absurdna a tragikomedie je inspirován skutečným příběhem a stejnojmenným literárním dílem od Karla Čapka. V hlavní roli se představí Oldřich Kaiser. Pojďte s námi soutěžit o filmové dárky.

Novinka vypráví o zahradníkovi, který s manželkou žije na úpatí malebného kopečku. Jejich idylický život je narušen, když se na nedalekém zámku chystá usadit nový majitel, který chce přetvořit krajinu podle svých představ. Zahradnictví se brání jeho plánům, spustí se ale sled bizarních událostí. Nový majitel nejprve vytvoří plot s žiletkovým drátem a zavře příjezdovou cestu. Postupně přidává ve svých činech na intenzitě, aby dosáhl svých cílů. Zahradník se však nevzdává a snaží se bránit svůj domov. Když se policie i starostka postupně utopí ve své vlastní byrokracií, zahradník se rozhodně vzít osud do vlastních rukou.

Soutěž o filmové dárky Zahradníkův rok

Soutěžíme o balíčky s čepičkou, knížkou, tričky a semínky. Ti nejšťastnější pak získají model multikáry s figurkou Oldřicha Kaisera od generálního partnera filmu Unikont Group. Jestli jste si mysleli, že svoje figurky mají jen Avengers, Transformeři nebo princezny z Ledového království, tak jsme vás právě vyvedli z omylu.

V dalších rolích uvidíme i skutečnou životní partnerku Oldřicha Kaisera Dášu Vokatou, ve filmu se dále objeví i Alena Mihulová, Tomáš Jeřábek, Štěpán Kozub, Jiří Vyorálek, Michal Isteník, Petr Lněnička, Tereza Dočkalová, Magdaléna Borová a další.

Producentem filmu je Jiří Tuček (Němá tajemství, Promlčeno), koproducentem je Česká televize. Film do kin posílá distribuční společnost Donart od 18. července.

Podmínky účasti v soutěži a ochranu osobních údajů můžete prostudovat na webu v kontaktech. Soutěž probíhá do 21. července. Dodavatelem cen je distribuční společnost Donart, dodavatelem figurky Unikont Group.

-red-
foto/video: © Donart, Totalfilm Media 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast