Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Vetřelec: Romulus – Nejnebezpečnější stvoření ve vesmíru se vrací na plátna, podívejte se na finální trailer

Premiéra filmu Vetřelec: Romulus na velkých plátnech se blíží a před pár dny spatřila světlo světa finální upoutávka. Novinku natočil Fede Álvarez a odehrává se mezi prvním a druhým dílem. V posádce vesmírné lodi na nás čeká mimo jiné i vycházející hvězda posledních měsíců Cailee Spaeny. Do českých kin očekávaný horor dorazí 15. srpna.

Vetřelec: Romulus je dalším přírůstkem série od uvedení filmu Vetřelec: Covenant v roce 2017. Přitom další osud série vytvořené Ridleym Scottem byl nejistý, dokud nebyli osloveni Álvarez a jeho dlouholetý spolupracovník Rodrigo Sayagues, aby napsali scénář k chystané novince. Álvarez se je rozhodně slibnou volbou studia, za sebou má velmi dobré horory Smrt ve tmě a Lesní duch. Podle studia 20th Century má tak pro horory „jedinečný cit“. Výsledek této sázky na jihoamerickou režisérskou kartu uvidíme za méně než měsíc.

Mladší postavy pro mladší diváky

Nové a mladší postavy ve filmu Vetřelec: Romulus podle tvůrců také umožní, aby se o dlouholetou sérii začala zajímat nová generace diváků. Nadcházející film není jediným projektem vetřelčí franšízy, který je ve vývoji. Nedávno byl oznámen také televizní seriál společnosti Hulu zasazený do světa této série. Ponese název Alien: Earth.

Vetřelec: Romulus (foto: 20th Century Studios)

„Vetřelec: Romulus se odehrává dvacet let po jedničce a nemyslím, že by nějak šel proti stávajícímu kánonu,“ říká režisér. Radil se i se samotným Scottem a Cameronem. Obě režisérské legendy jsou prý s výsledkem nadmíru spokojeni.

-red-
foto/video: © Falcon, 20th Century Studios 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast