Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Joker 2 ohromuje novým trailerem, spolu s Lady Gaga rozpoutává chaos v ulicích Gothamu

Chystá se proces století. Dva roky poté, co Arthur Fleck nenávratně svým maniakálním řáděním změnil Gotham, ho stále řada lidí má za mučedníka a řada za netvora. Tentokrát ale tíhu celého světa tenhle klaun nemusí nést sám. Show začíná…

Když se směješ, září slunce svit

Novou ukázku, která vyšla čtvrt roku po té původní, studio od neděle teasovalo 24hodinovým livestreamem, který ukazoval prázdné televizní studio s logem nastávající show Joker & Harley.

Nový trailer oproti prvnímu o něco okatěji přiznává, že Folie à Deux vlastně muzikál v převlečení za komiksový thriller. Jak se antihrdina v ikonickém podání Joaquina Pheonixe totiž pere se sebou samým a svou hlavou, setkává se s Harleen Quinzel s tváří Lady Gaga… a kromě vášně díky ní poznává i hudbu, kterou si v sobě nosí. Jinak se ale Warnerům stále daří lákat, aniž by vyzrazovali zásadní kusy děje, což je fajn.

Na vlastních nohou

Joker: Folie à Deux do českých kin vstoupí už 3. října a je na místě připomenout, že jde o svébytný film, který nijak nezapadá do chystaného komiksového vesmíru DC, na kterém pracuje James Gunn.

Martin Mažári, Totalfilm.cz
foto/video: Vertical Entertainment © 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast