Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Captain America je zpátky s tváří Anthonyho Mackieho, čeká na něj Red Hulk (trailer)

Studio Marvel představilo dlouho očekávaný první trailer k filmu Captain America: Nový svět. A máme tu několik změn, o kterých samozřejmě víme už dlouho. Tvář i tělo kapitánovi v prvním samostatném filmu propůjčuje Anthony Mackie. Generála Thaddeuse Rosse hraje nově Harrison Ford, protože William Hurt před dvěma lety zemřel. S tím souvisí i zjevení Red Hulka. Fanoušci vědí, kdo to asi bude:). Podívejte se na první dabovaný nebo titulkovaný trailer. 

Po setkání s nově zvoleným prezidentem USA Thaddeusem Rossem čelí Sam Wilson mezinárodnímu incidentu. Captain America musí přijít na kloub podlému globální spiknutí dřív, než jeho strůjce uvede celý svět do chaosu.

Film režíroval dosud nepříliš etablovaný Julius Onah, který má za sebou pár průměrných titulů. O to zajímavější byla před časem riskantní volba studia, svěřit mu takový projekt. Záhy se ukázalo, že to zřejmě úplně šťastná volba nebyla. Po několika testovacích projekcích a nespokojených divácích, došlo k překotnému přestříhávání, dotáčkám a přetáčkám. Diváci by se tak v kinech měli dočkat úplně jiného filmu, než „první pokusní králíci“ před mnoha měsíci. Původní plán uvést novou marvelovku v květnu tohoto roku vzal za své a nový termín byl stanoven 13. únor 2025.

-red-
foto/video: © Falcon, Disney, Marvel 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast