Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Borderlands mají finální trailer, podívejte se, jak zní hrdinové česky

Fanoušci se už nemůžou dočkat letní premiéry adaptace kultovní hry od Gearboxu, které se prodalo více než 75 milionů kopií a její čisté tržby přesáhly miliardu dolarů. Podle dalšího traileru se tvůrcům zřejmě podařilo zvládnout ojedinělý vizuální styl předlohy. Ručně kreslené textury a světélkující barvy vytvářejí nadpozemskou hratelnost, které se podobá jen málokterá hra, a podle toho, co lze zatím vidět v ukázkách, budou se filmoví Borderlands těm počítačovým podobat docela dost.

Děj se soustředí na Lilith, kterou ztvárnila Cate Blanchett. Známá odpadlice s tajemnou minulostí se vrací na svou domovskou planetu Pandora, aby pronásledovala zmizelou dceru padoucha filmu Atlase, kterého hraje Édgar Ramírez.

Lilith uzavře nečekané spojenectví s partou psanců – protřelým žoldákem na misi Rolandem (Kevin Hart), nezvladatelnou předčasně dospívající ničitelkou Tiny Tina (Haley Greenblatt), Tininým nabušeným ochráncem Kriegem (Florian Munteanu), podivínskou vědkyní Tannis (Jamie Lee Curtis), která už viděla všechno, a nesnesitelně přemoudřelým robotem Claptrapem (Jack Black). Společně musí tihle nečekaní hrdinové bojovat s mimozemským druhem a nebezpečnými bandity, aby odhalili jedno z nejtřaskavějších tajemství Pandory. Osud vesmíru by mohl být v jejich rukou – ale oni budou bojovat za něco víc: jeden za druhého.

Borderlands (foto: Bontonfilm)

V českém znění uslyšíme třeba Davida Novotného, Danu Černou nebo Zdeňka Hrušku. Brzy se společně podíváme tradičně i do zákulisí výroby českého znění.

Na režisérské sesli seděl šílený Eli Roth, takže očekáváme celkem divokou jízdu.

Do kin novinku uvede 8. srpna Bontonfilm.

-red-
foto/video:  © Bontonfilm, Lionsgate 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast