Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Venom: Poslední tanec slibuje invazi symbiontů i démonického koně (trailer)

Kina zejí prázdnotou a komiksová únava se v poslední době skloňuje pokaždé, když to v nich zkusí nová marvelovka. Zubatému slizounovi Venomovi v podání Toma Hardyho se ale dařilo slušně i za pandemie, třeba se tedy z blížícího se závěru jeho trilogie vyklube slušný hit. Mrkněte na první trailer novinky Venom: Poslední tanec.

Naposledy jsme Eddieho s jeho věrnou zubatou zahlédli v MCU, v Disneyho vesmíru plném Avengerů se ale moc neohřál. Jeho návštěva skončila jednou potitulkovou scénou a kouskem slizu na pultu havajské nálevny, pak ale šupajdil zpátky za Madam Web a Morbiem do filmového světa z produkce Sony, kam patří.

Taneček s paní Chanovou

Těžko říct, jestli si tedy někdy dá po tlamě se Spider-Manem Toma Hollanda, ani tak ho ale mnoho klidu nečeká. Popichování zločinců i hostitele se symbiontem navzájem nebo taneček s paní Chanovou rychle vystřídá nejen potyčka s armádou, ale i invaze vetřelců z Venomova domovského světa. Uvidíme, jestli do filmu nějak promluví jejich kolektivní vědomí prostupující mnohovesmírem a jaká po Posledním tanci Venoma čeká další budoucnost.

Tom Hardy je v roli Venoma od roku 2018

Venom je každopádně ale po videoherním Spider-Manovi 2 na vrcholu popularity a přeskočit kvalitativní laťku nastavenou předchozími dvěma filmy by nemuselo být až tak složité. Doufejme tedy, že po premiéře 24. října budou se závěrem trilogie spokojeni kinaři i fandové.

Martin Mažári, Totalfilm.cz
foto/video: © Falcon, Sony, Marvel 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast