Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

KVIFF 2024: VIGGO MORTENSEN PŘEVZAL CENU PREZIDENTA FESTIVALU. DNES VE VARECH UVEDE FILM AŽ NA KONEC SVĚTA.

Red One: Santa byl unesen, hledají ho Dwayne Johnson a Chris Evans (trailer)

Kódové jméno RED ONE má sám Santa Claus. Ale Vánoce jsou v ohrožení, protože byl unesen. A je na Dwaynu Johnsonovi a Chrisi Evansovi, aby ho vypátrali a svátky zachránili. Sváteční akční komedie dorazí do našich kin v listopadu a ukázka slibuje dobrodružství pro celou rodinu. Mrkněte na čerstvý trailer.

Dwayne Johnson hraje Calluma Drifta, šéfa ochranky Severního pólu E.L.F., který je nucen poté, co je unesen Old Saint Nick (J.K Simmons), naverbovat na pomoc lovce odměn Jacka O’Malleyho (Chris Evans).

Fackovaná, mluvící lední medvěd a benčování

Trailer představuje slibnou sváteční zábavu – agresivního ledního medvěda, který mluví, Krampuse který hraje fackovanou; „rychlou a zběsilou“ proměnu autíčka ve skutečné sportovní auto, santovský benčpres a také fungující chemii mezi Johnsonem a Evansem.

Red One (foto: Vertical Entertainment)

Dwayne prý zlobí

Nutno ale dodat, že projekt si s sebou nese po celou dobu produkce celkem výživný skandálek. Produkce si stěžovala na zpoždění i prodražení celého projektu kvůli údajným hvězdným manýrům Dwayna Johnsona. Na plac prý chodil pozdě a nezdržoval se ani s omluvou. Megahvězda kontruje hulákáním na producenty, že byl prý celý projekt nad jejich síly, protože „nevědí, jak to chodí“. Otázkou je, co na to režisér filmu Jake Kasdan, který s Johnsonem točil oba díly Jumanji. Tahle bulvární vsuvka, zdá se, na výsledek nebude mít vliv. Takže nás maximálně může pobavit jako (snad) celý film.

Kromě zmíněné hlavní trojice nechybí v obsazení Lucy Liu, Kristofer Hivju (zrzavý hromotluk ze Hry o trůny) nebo Bonnie Hunt v roli paní Klausové (neplést s paní Livií).

Do českých kin Red One dorazí v listopadu.

-red-
foto/video: © Vertical Entertainment, Warner Bros., MGM Amazon 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast