Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Tady Vary a Priscilla: Životní láska Elvise o týden dřív v šedesátce kin

V rámci oblíbené akce Tady Vary se tuto středu v téměř šedesátce kin po celé zemi bude promítat Priscilla. Novinka od oscarové filmařky Sofie Coppoly přinese tentokrát jiný pohled na fenomén Elvis. Dočkáme se zajímavého příběhu Priscilly Presley, silné ženy, která nám pomůže nahlédnout na svého slavného manžela ženskýma očima. Do kin pak film dorazí 30. května.

Hlavní roli vytvořila Cailee Spaeny (Občanská válka) a za svůj výkon loni na podzim obdržela cenu na festivalu v Benátkách. Nominaci na Zlatý globus nakonec neproměnila. Elvise tentokrát ztvárnil Jacob Elordi známý ze seriálu Euforie nebo hojně sledovaného snímku na streamu Saltburn.

Tady Vary 2023/24 jsou nový koncept filmové sezóny s předplatným. Z více než 56 zapojených kin si vyberete své nejbližší nebo nejoblíbenější. Pořídíte si předplatné a v kalendáři vyznačíte příslušný počet večerů. Jednou měsíčně se projdete po červeném koberci a užijete si předpremiéru skvělého filmu. Spolu s vámi budou film ve stejnou chvíli sledovat diváci po celé ČR. Festivalovou atmosféru navodí úvod přenášený do všech kin.

Ve jménu cti (foto: Artcam)

Ve jménu cti

Příští měsíc (12. června) nás režisér Vincent Perez ve filmu Ve jménu cti vezme do Paříže v roce 1887. Duel je sice oficiálně zakázanou, ale stále běžnou praxí. A pro mnohé také jediným způsobem, jak si udržet svou čest. Sledovat budeme nejen příběh nerovného souboje, ale i snahu feministky, dopřát tento čestný způsob vyřešení sporu i ženám.

Více o Tady Vary najdete zde.

-red-
foto/video: © Aerofilms 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast