Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Nový Hrabě Monte Christo představuje trailer, v Cannes filmu diváci tleskali dvanáct minut

Jak už asi víte, do kin se chystá další modernější zpracování klasického románu Alexandra Dumase Hrabě Monte Christo. Na kontě ho mají nedávní autoři dvoudílného zpracování Třech mušketýrů od stejného autora. Filmové adaptace knih z pera francouzského romanopisce patří k nejdražším francouzským produkcím posledních let. Na výsledku je to vidět, podívejte se na trailer.

Dvanáct minut potlesku pro film za miliardu

Novinka autorské dvojice Alexandra de La Patellière Matthieua Delaporteho měla světovou premiéru na nedávném festivalu v Cannes, kde diváky postavila na nohy a dopřála tvůrcům dvanáctiminutový potlesk.

Francouzi sami hovoří o filmu jako o velké události, která je věrná předloze. Snímek stál v přepočtu skoro miliardu korun a točil se ve Francii, na Maltě a část také ve speciálních vodních nádržích. Natáčení trvalo skoro 80 dní.

Pierre Niney platí ve Francii za velkou hvězdu. Pětatřicetiletý herec před lety prorazil jako představitel slavného módního návrháře ve filmu Yves Saint Laurent (2014).

Scenáristé a režiséři Alexandre de La Patellière a Matthieu Delaporte

Marseille, 1815. Mladý lodní důstojník Edmond Dantes zažívá nejšťastnější obdobní svého života. Má se stát kapitánem a konečně se oženit s láskou svého života, krásnou Mercedes. Jeho úspěch ale u mnohých vzbuzuje žárlivost. Edmond se stává obětí zákeřného plánu. Před smrtí mu spoluvězeň z vedlejší kobky svěří tajemství o ztraceném pokladu. Po dlouhých čtrnácti letech se Edmondovi podaří uprchnout a najít poklad ukrytý na ostrově Monte Christo. Vyzbrojen obrovský majetkem, jediné, po čem Edmond Dantes touží, je zúčtovat se všemi, kteří ho zradili.

Dobrodružný film Hrabě Monte Christo uvede 4. července do našich kin s dabingem či titulky Bioscop.

-red-
foto/video: © Bioscop, Pathé 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast