Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Soutěž o předplatné KVIFF.TV pro milovníky dobrých filmů

Streamovací platformu KVIFF.TV nemohli fanoušci filmu v uplynulém roce přehlédnout. Do České republiky přinesla mnoho kvalitních titulů kurátorovaných dramaturgy karlovarského festivalu. Společně s platformou jsme pro vás připravili adventní soutěž o tři předplatné na platformu KVIFF.TV, kde se třeba každý den po celý rok můžete nabažit kvalitních filmů i dalších speciálních pořadů. Program pamatuje na milovníky současných českých filmů, nezávislých tvůrců, nesmrtelné klasiky a autorské tvorby.

V knihovně najdete filmové novinky, stejně jako filmy prověřené časem, své zastoupení tu mají významní filmaři, ale i začínající tvůrci. Abyste se na KVIFF.TV a ve světě filmu orientovali co nejlépe, sestavují zde filmy do tematických kolekcí. Kromě filmů si můžete vybrat z pestré nabídky originálních pořadů a bonusových materiálů, které vám jsou dostupné zcela zdarma.
Víc o KVIFF.TV se dozvíte mimo jiné v našem rozhovoru s uměleckým ředitelem karlovarského festivalu Karlem Ochem. Na Totalfilm podcastu na všech podcastových platformách najdete také rozhovor s ředitelem KVIFF.TV Ivem Andrlem.

Soutěžíme o jedno předplatné na rok v ceně 1700 Kč, o jedno čtvrtletní a o jedno měsíční předplatné. 

Napínavé drama Anatomie pádu, oceněné Zlatou palmou v Cannes, se během ledna 2024 objeví exkluzivně na KVIFF.TV. S touto novinkou souvisí i naše soutěžní otázka:

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Která herečka, nedávno oceněná Evropskou filmovou cenou, zazářila ve filmu Anatomie pádu? ‚ type=’radio‘ required=’1′ options=’Ludivine Sagnier,Sandra Hüller,Audrey Tautou’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 15. 12. do 22. 12. 2023. Dodavatelem cen do soutěže je společnost KVIFF.TV, a.s.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “KVIFF.TV”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

-red-
foto/video: © KVIFF TV, a.s., Aerofilms 2023

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast