Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Méďovy Vánoce: S Olivií Coco Rafajovou v dabingu norské sváteční pohádky

Sněhové vločky, vůně Vánoc a třpytivá světýlka zaplaví vánoční městečko, kam se vypraví malá Mariann, aby tam objevila neuvěřitelné tajemství: plyšový medvídek na poličce stánku právě pohnul hlavou! Mariann hned padl do oka, a tak si pod stromeček nepřeje nic jiného, než toto živé plyšové zvířátko. Méďa má však jiné plány, sní totiž o bohatém majiteli, který ho bude rozmazlovat. Když však Méďu odvedou do staré dřevárny, jeho nový nejlepší přítel, ježek Žužu, mu pomůže uvědomit si, na čem v životě opravdu záleží. Do dabingového studia jsme se tentokrát vydali za jednou z nejmladších profesionálních dabérek u nás, Olivií Coco Rafajovu, která namluvila hlavní hrdinku.

Hodně důležitá je komunikace. Režisér má svoji vizi, a je těžký se jí co nejvíc přiblížit. Proto je fajn, když komunikace probíhá hladce,“ usmívá bezprostředně vnučka zpěvačky Petry Černocké a dcera zpěvačky Barbory Vaculíkové. Hlasové nadání po obou zřejmě podědila, ve svých dvanácti letech má na kontě už desítky menších i větších dabingových rolí. Její hlas u sledování Méďových Vánoc vám může být povědomý i díky jejímu moderování několika pořadů na televizi Déčko. Ve filmu si zahrála Mariann, holčičku s velmi bujnou fantazií, kterou ztvárnila její vrstevnice Marte Klerck-Nilssen.

Méďovy Vánoce diváci doma v Norsku pod názvem Teddybjørnens Jul dostali pod stromeček už vloni. U nás tenhle skandinávský Paddington bude dělat svým plyšovým kamarádstvím radost po Štědrém dni, 28. prosince.

-red-
foto/video: Totalfilm Media, Forum Film © 2023

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast