Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Noční koupání: Když se příjemná kratochvíle promění v horor (trailer)

Máme tu další novinku Blumhousu z jejich stále bobtnající hororové filmové knihovny. Film s docela nevinným názvem Noční koupání je natočen podle krátkého filmu Roda Blackhursta a Bryce McGuirea z roku 2014. Strašidelný bazén je poměrně neotřelý nápad, který hororoví fanoušci zase tak často nevidí. Pojďte se podívat na video, které už teď naznačuje, že se v tomhle domě může příjemná noční kratochvíle změnit v horor…

Film vypráví příběh Raye Wallera bývalého hráče první baseballové ligy, který byl kvůli své nemoci nucen odejít do předčasného důchodu. Jeho manželka Eve má o bývalou sportovní hvězdu starost, a tak se manželé se svými dvěma dětmi Izzy a Elliotem stěhují do nového domu. Netuší, že má třpytivý bazén v novém domě, o němž se domnívají, že bude skvělou atrakcí zejména pro děti a prostředkem pro rekonvalescenci jejich otce pro Raye, temné tajemství a je plný neodvratného teroru.

Producentem filmu je kromě Jasona Bluma také James Wan, který stojí za nejkultovnějšími hororovými sériemi jako je Saw a V zajetí démonů. Režíruje Bryce McGuire jako svůj celovečerní debut.
V hlavních rolích uvidíme Amélii Hoeferle, Wyatta Russella, Kerry Condon a Gavina Warrena.

Do českých kin se novinka podívá 4. ledna 2024.

Pro lepší představu o tom, co vás čeká v celovečerní filmové adaptaci, se můžete podívat na původní tříminutový krátký film, který nahrál jeho tvůrce Rod Blackhurst!

-red-
foto/video © CinemArt, Blumhouse 2023

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast