Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Italské kořeny nezapřeš! V zákulisí Pappa Mia! s Robertem De Nirem (soutěž)

Italské kořeny nezapřeš. I o tom je nová komedie se svérázným italským otcem, který se ocitne se svým synem v honosném sídle mezi excentrickými americkými snoby. Kdo ideálnější by v této komedii měl hrát, než Robert De Niro, který má s podobnými rolemi letité zkušenosti (Fotr je lotr). Komedie Pappa Mia! (About My Father) je právě v kinech. Mrkněte do zákulisí v novém videu a soutěžte s námi o ceny k filmu.

Sebastian (Sebastian Maniscalco) je pozván na společný víkend k rodičům své snoubenky. Je tu ale jeden italský háček. Nemá totiž jinou možnost, než vzít na návštěvu do honosného sídla bohatých amerických snobů taky svého tátu (De Niro). Italského imigranta, holiče z New Yorku, prostořekého obyčejného chlapíka klasického střihu, jenž se do moderní doby a do spořádané rodiny pracháčů ani trochu nehodí. Sebastian má strach z velké ostudy a moc dobře ví, proč. Z víkendu se stane souboj dvou zcela odlišných světů a ihned po příjezdu začne řetězec šílených situací a karambolů. Hostitelku, která se tuhle italskou pohromu pokusí na svém panství přežít, hraje Kim Cattrall ze Sexu ve městě.

Soutěž o kuchyňský ohoz k filmu Pappa Mia!

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Který film odstartoval komediální kariéru Roberta De Nira?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Pařba,Fotr je lotr,Bába na zabití’/][/contact-form]

Je to pro mě trochu osobní film, samozřejmě. Táta hlavního hrdiny je prostě skvělá postava a sama režisérka Laura Terruso má italsko-americké kořeny z New Yorku, tohle prostředí zná a díky tomu se vyhýbá zbytečným klišé a nesmyslům,“ říká k roli a filmu sám Robert De Niro.

Snímek se právě promítá v českých kinech. 

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2023

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast