Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Flash je v kinech, hrajeme o ultimátní balíčky s filmovými dárky

Dva velké balíčky s originálním merchem k DC novince Flash obdrží dva šťastlivci, kteří správně odpoví na naši zvídavou otázku. Jak už určitě víte, ve čtvrtek do kin doslova vletěl Ezra Miller v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností.

Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit o život, aby zachránil budoucnost.

Soutěž o exkluzivní balíčky s dárky k filmu FLASH

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Ve které sérii na sebe Ezra Miller poprvé výrazně upozornil?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Star Wars,Fantastická zvířata,Pán prstenů’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 17. 6. do 22. 6. 2023. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bioscop. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Flash”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast