Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Michal Holán a Tereza Martinková jako Cyborg a Lois Lane v dabingu Supermazlíčků (video)

Přines, sedni, zachraň svět. S novou hrozbou se tentokrát neutká Liga spravedlnosti, ale smečka jejich domácích mazlíčků. Nový animák DC Liga Supermazlíčků inspirovaný komiksy DC právě vstupuje do kin s vynikajícím českým dabingem. Podívejte se s námi do studia, jak Michal Holán půjčil svoje hřmotné hlasivky Cyborgovi a jak se Tereza Martinková zhostila své vysněné role Supermanovy holky Lois Laneové.

Je to menší role, ale myslím že docela zásadní. Kdykoli dělám DC, mám větší radost, než z tý konkurenční party… ani teď nevím, jak se jmenujou,“ strefuje se se smíchem do Avengerů Michal Holán, jehož hlas už diváci znají z hlavní role hraného Shazama. Na dabování dvojky, která dorazí do kin v prosinci, ostatně Michal prý už poctivě trénuje. Superhrdinské svaly je přeci i slyšet růst.

Dabování animáků, obzvlášť pak těch od DC, si pochvaluje i jeho kolegyně Tereza Martinková, jejíž hlas je známý třeba díky Anně z kultovního Ledového království. „Myslím, že Lois Laneovou by si přála dabovat každá holka,“ culí se při odpovědi na otázku, kterou z postav mluví tentokrát. Slipy přes kalhoty jsou zkrátka univerzální dabérské lákadlo.

A o co v novinkovém superzvířecím filmovém eposu přesně jde? Superpes Krypto a Superman jsou nerozluční nejlepší přátelé, mají stejné superschopnosti a bok po boku bojují proti zločinu v Metropolis. Když je Superman a zbytek Ligy spravedlnosti unesen, musí Krypto přesvědčit divokou smečku z útulku-ohaře Ace, břichaté prase PB, želvu Mertona a veverku Chipa, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu superhrdiny zachránit.

Kdo tedy říká, že superhrdinové nemohou chodit po čtyřech? Jak za Ligu spravedlnosti zaskočili jejich zvířecí parťáci se dozvíte v kinech již 28. července.

-red-
video: Totalfilm Media, Vertical Entertainment © 2022

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast