Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Hádat se jedině v rodině! Soutěžíme s šílenou rodinou Hádkových

Už ve čtvrtek v kinech odstartuje nová komedie od režiséra úspěšných Matek Vojtěcha Moravce a jeho ženy Sandry Novákové. Film vypráví o rodině, která se pořád hádá. Hádkovi se neshodnou opravdu na ničem a ve vzduchu navíc visí rozepře o dědictví po dědovi. Do rolí bratrů Hádkových obsadil režisér Hynka Čermáka a Jakuba Prachaře, Ondřej Pavelka je jejich táta, manželky hrají Jitka Čvančarová a Sandra Nováková, a sestru, jež oběma manželkám leží v žaludku, ztvární Lucie Polišenská. Soutěžte s námi o ceny k filmu.

Film mi trochu připomíná první film o Homolkových, což je komedie i smutný film. Také se tam hodně hádají, a když se zrovna nehádají, jsou tam stejně pořád nějaké ruchy, působí to rozčilujícím dojmem. Na druhou stranu jsou tam i smutné a dojemné situace, stejně jako v tomto filmu,“ říká ke komedii Hádkovi jeden z představitelů Jakub Prachař.

Hádkovi – foto z natáčení – Sandra Nováková, Jakub Prachař a Vojtěch Moravec

Jako každá rodina i Hádkovi mají mezi sebou řadu drobných nevyřešených sporů. A protože jsou všichni temperamentní, každé setkání je pro ně rozbuškou,“ říká Sandra Nováková, jež je spoluautorkou scénáře a představuje manželku Jakuba Prachaře. „Mojí postavě říkám akvarijní rybička. Začne se o něčem hádat, v tu chvíli pro ni nic jiného neexistuje. Ale za chvíli přijde jiné téma a na to původní úplně zapomene a vrhne se s plným zápalem do toho nového,“ doplňuje Nováková.

Hádkovi do kin vstoupí 14. července.

Soutěž o hrnky a trika k filmu Hádkovi

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email’/][contact-field label=’Ve kterém seriálu si v dětství zahrála Sandra Nováková dceru cukráře?‘ type=’radio‘ options=’Arabela,Bylo nás pět,Sestřičky – Modrý kód’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 12. 7. do 19. 7. 2022. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm. Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm.cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Hádkovi”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu.
Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2022

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast