Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Patricie Pagáčová si v komedii Pánský klub rozumí se svým stalkerem (video)

Stalking je za normálních okolností docela závažné téma, ale v nové české komedii o vztazích se objeví stalker v podstatě milý. Patricie Pagáčová jako Káťa pracuje ve filmu Pánský klub v call centru a v kanceláři má velkého ctitele, ajťáka jménem Martin. Jak sama říká v novém videu, jde i stalkera, který to myslí dobře a jeho konání je vesměs roztomilé. Nová komedie Matěje Balcara je adaptací úspěšného představení Divadla na Jezerce. Do kin zamíří 2. června.

Novinka chce podle tvůrců s vtipem a nadhledem divákům ukázat, že ať je člověku dvacet nebo sedmdesát, hodnoty jako láskyplný vztah nebo přátelství jsou pro život stále stejně důležité.

Ač od sebe dělí představitele nejstaršího a nejmladšího mužského hrdiny mezigenerační komedie Pánský klub téměř padesát let, láska hraje v jejich životech stále hlavní roli. Ať je to nejmladší z nesourodé pětice ajťák Martin v podání Martina Letáka nebo scenárista na odpočinku Přemek alias Bolek Polívka. Stejně tak jsou na tom další tři hrdinové, jež ztvárňují Jiří Mádl, Milan Šteindler a Zdeněk Žák. Ti se coby skupinka účastníků zcela rozdílných povah a charakterů sejdou na skupinové terapii a stanou se z nich kamarádi.

V rolích osudových žen se ve filmu představí Kristýna Hrušínská jako atraktivní psycholožka Linda, Dana Syslová jako múza Bolka Polívky či Patricie Pagáčová jako milostná inspirace pro Martina Letáka. V roli ambiciózní ženy Jiřího Mádla diváci uvidí Hanu Vagnerovou a jako manželku Milana Šteindlera Nelu Boudovou.

Producentem snímku je společnost Punk Film, která má na svém kontě například film Poslední závod, pohádku Čertí brko nebo celovečerní dokument Můj otec Antonín Kratochvíl, založila a provozuje i známé Muzeum Karla Zemana v Praze.

-red-
zdroj: M. Ch. Reková, K. Bobková
foto/video: Punk Film © 2022

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast