Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

V Česku odstartovala HBO MAX, nabízí lepší aplikaci, víc obsahu i 4K

Celosvětové rozšíření streamovací platformy HBO MAX dnes pokračovalo jejím rozšířením v Čechách a na Slovensku. Dneškem skončila služba HBO GO a nahradila ji technologicky vyspělejší a podstatně bohatší nabídka. Zákazníci, kteří mají HBO GO předplacené napřímo, budou automaticky platit nižší částku 132 Kč za měsíc, přičemž nabídka platí do 31. března i pro všechny nové zákazníky, kteří se nově zaregistrují. HBO MAX je společně s Disney+ největším konkurentem Netflixu.

Na HBO MAX nebudou k dispozici jen nové seriály a filmy z produkce HBO, ale také filmy z dílen Warner Bros., které budou v této online službě k dispozici předplatitelům už 45 dní po uvedení v kinech. Letos nabídne také seriálový prequel Hry o trůny: Rod draků.

HBO MAX bude k dispozici na předních zařízeních a platformách, včetně chytrých televizorů (Samsung, LG a Android TV), streamovacích zařízeních (Apple TV 4K a Google Chromecast), herních konzolí (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S), mobilů a tabletů (iPhone, iPad, iPod Touch a Android), a online na http://www.hbomax.com.

Nová služba nabízí fanouškům vylepšený divácký zážitek. Přispívají k němu také funkce, jako je personalizace služby s až pěti diváckými profily, souběžné přehrávání na třech zařízeních, neomezený počet registrovaných zařízení na jedno předplatné, streamování s prostorovým zvukem 5.1, technologie Dolby Atmos a vybrané tituly dostupné v rozlišení 4K.

Rozhraní HBO MAX

Předplatitelé platformy HBO GO, kteří předplatné platí napřímo, budou automaticky převedeni na novou platformu a budou platit nižší částku 132 Kč za měsíc, což je méně než současná cena 159 Kč za HBO GO. Díky této akci ušetří zákazníci více než 30 % měsíčního předplatného po celou dobu jeho trvání. Noví zákazníci, kteří se zaregistrují do 31. března, si budou moci také předplatit službu za tuto sníženou měsíční cenu. Poté bude standardní měsíční předplatné stát 199 Kč za měsíc.

Navíc bude možné si zaplatit roční předplatné na celých dvanáct měsíců za cenu osmi ve výši 1590Kč. Chcete-li se zaregistrovat a získat okamžitý přístup, navštivte stránku http://www.hbomax.com.

HBO Max chystá i originální domácí obsah – Gastromapa Lukáše Hejlíka

Za necelých 24 měsíců jsme vybudovali streamovací platformu, kterou provozujeme v 61 zemích a stále ji rozšiřujeme. Mezinárodní trh bude i nadále důležitou součástí našeho celosvětového růstu,“ řekl Johannes Larcher, ředitel HBO Max International. „Jsem obzvláště hrdý na to, že jsme dnešním spuštěním HBO Max naši přítomnost ve střední Evropě dále posílili a upevnili svůj silný závazek vůči našim fanouškům, partnerům a zaměstnancům v této tíživé době.“

HBO Max je nyní v provozu v 61 zemích Evropy, Severní Ameriky a Latinské Ameriky. Její celosvětové rozšíření bude pokračovat i v letošním roce, kdy bude spuštěna v Turecku, Řecku, na Islandu, v Estonsku, Lotyšsku a Litvě. Plánuje se také další rozšíření do jihovýchodní Asie.

-red-
zdroj: Pavla Brožková, HBO © 2022

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast