Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Nový trailer Eternals je venku: Film vypadá čím dál líp, video odpovídá na zásadní otázku

Eternals se tři měsíce před premiérou představují v novém traileru, který částečně odpovídá na většinu otázek, které si fandové kladli po posledních ukázkách – jako třeba proč se skupina nesmrtelných polobožských hrdinů nezapojila do žádné z lidských válek, natož pak do boje s Thanosem a nezabránila mu ve vyhlazení poloviny vesmíru. Nabízíme vám trailer s dabingem nebo českými titulky.

Kromě budování širšího marvelovského vesmíru do svěže působícího směru a velice zručně vypadající akce si v ukázce můžeme všimnout jak úchvatných vizuálů, tak hudby geniálního skladatele Ramina Djawadiho. Film režíruje Chloé Zhao, která byla na začátku roku oceněna Oscarem za svůj snímek Nomadland, a její rukopis je z materiálu cítit čím dál víc.

Epický příběh se odehrává tisíce let a sleduje skupinu nesmrtelných hrdinů, kteří jsou nuceni vystoupit ze stínů, aby se opětovně spojili proti nejstaršímu nepříteli lidstva, Deviantům.

Film má vynikající herecké obsazení. Richard Madden se představí jako všemocný Ikaris, Gemma Chan hraje lidstvo milující Sersi, Kumail Nanjiani je kosmickou silou poháněný Kingo, Lauren Ridloff je superrychlá Makkari, Brian Tyree Henry je inteligentní vynálezce Phastos, Salma Hayek hraje moudrou duchovní vůdkyni Ajak, Lia McHugh je věčně mladá a přitom prastará Sprite, Don Lee je mocný Gilgamesh, Barry Keoghan je odměřený samotář Druig a Angelina Jolie je divoká bojovnice Thena. Kit Harington hraje Dana Whitmana.

Do kin film dorazí 4. listopadu v distribuci společnosti Falcon.

-red-
foto/video: Marvel, Falcon, Disney © 2021

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast