Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Můj příběh – láska a životní změny v traileru českého romantického dramatu

V lednu do kin vstoupí romantické drama Můj příběh s Vlastinou Svátkovou (Gangster Ka). Ve filmu o tom, jak je důležité najít vnitřní vůli a změnit vlastní život, uvidíme řadu známých českých herců. Romantické drama vzniklo podle bestselleru Zory Castillo Calaway, inspirovaného skutečným životním osudem. Podívejte se na trailer.

Snímek režírovali Libor Adam a Hana Hendrychová podle scénáře, který napsal Libor Adam s Pavlou Krečmerovou. Ta je také jednou z producentek filmu.

Vlastina Svátková hraje Elizabeth, úspěšnou baletku, která se vzdá kariéry kvůli milovanému muži v podání Saši Rašilova. Vztah však komplikuje manželova chorobná žárlivost, která má tragické následky. S pomocí tety (Vilma Cibulková), která ji vychovala a vždy podporovala, se Elizabeth rozhodne k odvážnému, ale nutnému kroku. Zpřetrhá dosavadní vazby a s pomocí nově nalezených přítelkyň – Terezy Kostkové, Nely Boudové, Zuzany Norisové a Betky Stankové si začne budovat jiný život a nachází opět odvahu k lásce. Bude pro ni Hvězdář (Pavel Kříž) tím skutečně osudovým mužem? A lze se odstřihnout od starého života bez toho, aby vás pronásledoval jeho stín?

Můj příběh

„Většina lidí to ve chvíli podobného životního zvratu vzdá. Pád a procitnutí může vypadat jako cesta do pekel. Žít je někdy nesmírně složité,“ říká spisovatelka Zora Castillo, která se podílí také na produkci filmu. „Pro Elizabeth se však „nemožné“ stane startovní čárou.“

„Od počátku jsme chtěli, aby náš film byl nejen emotivním příběhem, ale i určitou inspirací. Mnoho lidí se ocitá v situaci, kdy jim život takzvaně nakope zadek, ale nemá odvahu se vzepřít. Můj příběh chce vyprávět o tom, že není nutné přijímat vše, co nám život nadělí, s pokorou, ale právě kvůli lásce k sobě samému je potřeba sebrat veškerou odvahu a čelit několikanásobně většímu nepříteli,“ říká spoluautorka scénáře a producentka Pavla Krečmerová.

Můj příběh

Film do kin 9. ledna 2020 uvede společnost Falcon.

-red-
foto/video: Falcon © 2019

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast