Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Joker má finální trailer – v Benátkách patří k očekávaným titulům

Na právě probíhajícím prestižním benátském festivalu se představí nový Joker s Joaquinem Phoenixem. A hned v Hlavní soutěži. Na festival dorazí tvůrci spolu s herci a film na místě uvidí i vybraní novináři. Dnes Warneři uvolnili finální trailer. Film Todda Phillipse bude mít v českých kinech premiéru 3. října.

Už při obsazení výtečného Joaquina Phoenixe do role Jokera bylo jasné, že půjde o mimořádný projekt. Phoenix si role pečlivě vybírá a tato komiksová postava patří herecky k nejkomplexnějším a nejvděčnějším napříč celým komiksovým světem. Pod vedením režiséra Todda Phillipse si zahraje v novém filmu i Robert De Niro, Zazie Beetz a další.

Joaquin Phoenix jako Joker (foto: Warner)

Zkrachovalý komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) se dlouho pohybuje na tenké hranici mezi realitou a šílenstvím. Jednoho dne se ve svém obleku klauna potuluje po ulicích Gotham City a dostává se do konfliktu s brutálními zloději. Pomalu se roztáčí spirála událostí dosahující hrozivých rozměrů. Všemi opuštěný Fleck se začne čím dál více propadat do hlubin šílenství a postupně se mění v ikonu zločinu, kterou svět brzy bude znát pod jménem Joker.

Premiéru na benátském festivalu budeme sledovat a přineseme podrobnosti i první reakce světových médií.

-red-
foto/video: Vertical Entertainment © 2019

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast