Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NA CO SE PODÍVAT V ZÁŘÍ? NAŠE TIPY NA KINO NAJDETE TADY, TIPY NA NOVINKY NA STREAMU TADY.

Kreslíme Čtyřlístek s Jaroslavem Němečkem (video)

Do kin ve čtvrtek zamíří Pinďa, Bobík, Myšpulín a Fifinka v celovečerním filmu. Velké dobrodružství Čtyřlístku nabídne čtyři příběhy pro celou rodinu v režii Michala Žabky. Legendární autor slavného českého komiksu Jaroslav Němeček vás v následujícím videu naučí kreslit Myšpulína a Bobíka. 

Legendární výtvarník ve videu prozrazuje, že nakreslit například Bobíka zvládne podle jednoduchého návodu i začátečník. Statné prasátko totiž tvoří převážně kružnice nebo půlkulaté tvary.

V novém filmu Fifinka, Pinďa, Bobík a Myšpulín u táborového ohně vzpomínají na dobrodružství, která zažili v uplynulém roce. Každý z hrdinů vypráví příběh, který považuje za úplně nejlepší. S Pinďou zažijeme povedený horolezecký výlet na Ďáblův palec, s Myšpulínem napínavé pátrání po ukrutném Vlkodlakovi, s Bobíkem fantastickou cestu do vesmíru a s Fifinkou vánoční návštěvu u malých čertíků.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Velké dobrodružství Čtyřlístku vstupuje do kin 4. dubna[/pullquote]

-red-
foto/video: Falcon, Totalfilm Media © 2019

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast