Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

V PRAZE PROBÍHÁ DAS FILMFEST - FESTIVAL NĚMECKY MLUVENÝCH FILMŮ. PODÍVEJTE SE CO LETOS NABÍZÍ. PODROBNÝ PROGRAM NAJDETE ZDE.

Soutěž s Grindelwaldovými zločiny a video z premiéry

V kinech od čtvrtka 15. listopadu běží druhá část nové ságy J. K. Rowlingové Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny. Jak se nám film líbil jste si mohli přečíst v recenzi a teď tu pro vás máme soutěž o trička, látkové tašky a amulety. Podívat se navíc můžete na následujícím videu, jak probíhala slavnostní premiéra filmu v Praze.

Rowlingová tentokrát divákům servíruje dobrodružství, které je stejně šťavnaté jako poslední díly potterovské ságy. S každou postavou nakládá promyšleně. Temné chvilky střídá humor zastoupený Queenie a Jacobem. Nechybí tu ani nové zajímavé postavy – Scamanderův bratr Théseus (Callum Turner), bystrozor na minesterstvu kouzel, jeho snoubenka Leta Lestrengeová (Zoë Kravitz) a Nagini v podobě mladé asijské dívky (Claudia Kim), která se už jako had stane společnicí Voldemorta o několik desítek let později. Bude zajímavé sledovat, jak se Nagini k Voldemortovi dostane, protože ve dvojce Zvířat zatím funguje jako kladná postava a blízká kamarádka Credence.
Víc si přečtěte v této recenzi.

Soutěž o sety s trikem, taškou a amuletem

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Jak se jmenuje profesor Brumbál celým jménem? (bez nápovědy)‘ type=’text‘ required=’1’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 16. listopadu do 24. listopadu 2018. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Vertical Entertainment.
Pokud chcete místo formuláře na webu použít soutěžní email soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést „Fantastická zvířata Grindelwaldovy zločiny″.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast