Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NEUNIKL VÁM TRAILER NA HOROR NOSFERATU?, ANIMOVANOU PYŠNOU PRINCEZNU? NEBO BALERÍNU ZE SVĚTA JOHNA WICKA? ČI MARVELOVSKÉ THUNDERBOLTS*?

Hříšníci: Michael B. Jordan si v novém fantasy hororu Ryana Cooglera střihl upírskou dvojroli (trailer)

Na Oscara nominovaný režisér Ryan Coogler, podepsaný pod Black Pantherem a Creedem, přichází ve filmu Hříšníci s novou vizí vnímání strachu. Michael B. Jordan, který se v jeho projektech ve výrazných rolích objevuje pravidelně, je se spoluprací evidentně velmi spokojený… v novince si totiž zahraje hned dvakrát. Podívejte se na trailer.

Fantasy? Horor? Drama? Dobovka? Ano

O Cooglerovu hororovou dobovku se zkraje roku mezi studii rozhořela lítá aukční válka, než scénář nakonec urvali Warneři. Kamery se rozjely v podstatě hned na to a v srpnu, kdy padla poslední klapka, se rozpočet filmu zastavil těsně pod hranicí 100 milionů dolarů.

Výsledek se odehrává se ve 30. letech 20. století. Dva upíři, identická dvojčata, které Jordan v dvojroli ztvárňuje, se v něm vrací do svého rodného městečka na jihu Států, aby nechali svou pohnutou minulost za sebou a začali znovu… jen aby zjistili, že budoucnost jim přináší ještě větší zlo. Jak je u Cooglera zvykem, i jeho nejnovější projekt zkombinuje zábavnou žánrovku s palčivým rasovým komentářem. Vzhledem k dobovému i geografickému zasazení příběhu není těžké hádat, do koho by se tu upíři mohli zahryznout.

V dalších rolích se objeví třeba Hailee Steinfeld, Jack O’Connell, Wunmi Mosaku, Jayme Lawson, Omar Benson Miller nebo Delroy Lindo. Film dorazí do kin 6. března.

-red-
zdroj: Marta Žurková
foto/video: Vertical Ent., Warner Bros. © 2024


TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast